top of page

FISH

We all know the delicious smoked salmon that you buy in the store, but did you know you can also make it yourself at home? And then on your BBQ? Fish dishes always do well here, so I suggest some of my top dishes here!

Zeewolf met spitskool

Zeewolf heeft een heel zachte smaak, daarom combineert hij perfect bij wat gegrilde spitskool. Doe er een kruidenkorstje op en je hebt een volledige maaltijd dat ook nog eens in je Ketodieet past!

Zeebaars met groene asperges

In dit recept rook ik de zeebaars op een zoutsteen, grill ik de asperges boven het vuur en maak ik geroosterde aardappelschijfjes. De combinatie van alle ingrediënten is echt subliem!
De smaak van het appelhout kan je echt mooi terug brengen in de vis en combineert er perfect mee.

Cape Cod

the bastard heeft weer een mooie challenge online gegooid: Cape Cod! Het recept wordt door the bastard zelf aangeboden maar we moeten zelf een sausje verzinnen. Ik heb het recept een beetje aangepast, het volledige resultaat vind je hier onder!

Smoked Salmon Nuggets

Gerookte zalm is niet alleen lekker als hoofdgerecht. Als je ze in kleine blokjes snijdt heb je een heel lekker aperitiefhapje waar iedereen dol op gaat zijn!

Sweet & Spicy Shrimps

Een saté van scampi's, perfect als hapje of voorgerecht. Deze scampi's zijn meer aan de zoetzure kant maar dat is helemaal niet erg!
Smullen maar!

In rum gemarineerde zalm

Gerookte zalm is super lekker, maar als je deze marineert in rum maak je er echt een smaakbom van!

Gerookte vis met spinazie & Curry

De winter is in het land, er worden dus meer en meer stoofpotjes gemaakt. Voor vis moet dit helemaal niet lang duren. Dit gerecht is super gezond en heel snel klaar!

bottom of page